Om oss

ÖPPETTIDER

 

Vardagar: 09.30 - 18.00

Lördagar: 09.30 - 15.00

Söndagar: 11.00 - 15.00

 

Vi håller öppet året runt, 7 dagar i veckan

 

Orustblommor- En gammaldags handelsträdgård

Hösten 2016 tog de båda kompanionerna Mia Björk Nilsson. och Sofia Dannestam över driften av Orustblommor. Sedan dess har restaurang och kafé lagts till i verksamheten. Dessutom har ett omfattande renovering gjorts av anläggningen.

 

Hit kommer hundratalet bussar med pelargonintresserade varje år för att besöka pelargonmuseumet och njuta av flera hundra sorters pelargoner.

 

Handelsträdgården ger dig som kund möjlighet att strosa runt i lugn o ro och njuta och inpireras av alla dofter och synintryck. Här kan ni köpa både vanliga och ovanliga buskar, träd, perenner. Mestadels från svenska odlare.

 

Restaurangen erbjuder både dagens lunch som en À la carte, Restaurangen håller även med jämna mellanrum event med musik och annan underhållning.

 

Här finns även en Blombutik och en interiörbutik med noga utvalda present och interiörprodukter.

 

Du är hjärtligt välkommen hit till oss, för att njuta av blommor o växter eller för en bit mat. Kanske fastnar du för ett av våra event och vill boka bord?

 

 

 

Artikel införd i Gp hösten 2016

 

Orust Blommor AB

 

Vi är en gammaldags handelsträdgård med mest svenska odlare från närområdet som våra leverantörer. Här finner ni växter för alla lägen och miljöer.

Vi driver även ett av Sveriges få Pelargonmuseum.

Resturang och Kafé

 

Välkomna in i vår hemtrevliga restaurang och kafé. Här serverar vi vällagade goda luncher och erbjuder även en À la carte meny.