Sorgbinderi

Sorgdekorationer

Sorgdekorationer och begravningsblommor är viktiga och vi vill göra valet så meningsfullt och så enkelt som möjligt för dig.Vid sådana tillfällen inser vi hur viktigt det är att trösta den som behöver det mest.

ÖPPETTIDER

 

Vardagar: 09.30 - 18.00

Lördagar: 09.30 - 15.00

Söndagar: 11.00 - 15.00

 

Vi håller öppet året runt, 7 dagar i veckan

SORGBINDERI

 

Att ta avsked från någon man tycker mycket om är en väldigt svår period i ens liv. Då är det viktigt att i lugn och ro få välja det man önskar.

 

Hör av dig till oss så sätter vi oss tillsammans i lugn och ro och går igenom era önskemål.

Sorgbuketter till begravningen

vi tar fram sorgbuketter i olika färg och stil. Begravningsblommor och sorgbuketter är viktiga och vi vill göra valet så meningsfullt och enkelt som möjligt för dig.

Har du frågor eller tycker det är svårt att välja är du välkommen in så hjälper vi dig.

Ett tips är att välja sorgbuketten "floristens val" om du är osäker. Med sorgbuketten "floristens val" designar floristen själv en passande bukett med säsongens blommor.

Vi leverarar din sorgbukett direkt och i god tid till begravningen.

Begravningskransar skapade med stor omsorg

Våra begravningskransar skapas med stor omsorg av våra professionella florister. Begravningsblommor är viktiga och vi vill göra valet så meningsfullt och så enkelt som möjligt för dig. Kom in till oss så hjälper vi dig.

 

Orust Blommor AB

 

Vi är en gammaldags handelsträdgård med mest svenska odlare från närområdet som våra leverantörer. Här finner ni växter för alla lägen och miljöer.

Vi driver även ett av Sveriges få Pelargonmuseum.

Resturang och Kafé

 

Välkomna in i vår hemtrevliga restaurang och kafé. Här serverar vi vällagade goda luncher och erbjuder även en À la carte meny.