Blombutiken

ÖPPETTIDER

 

Vardagar: 09.30 - 18.00

Lördagar: 09.30 - 15.00

Söndagar: 11.00 - 15.00

 

Vi håller öppet året runt, 7 dagar i veckan

Blombutiken

 

Behöver du hjälp och råd med vilka sorts blommor du ska köpa kan våra florister hjälpa dig binda en bukett eller ett arrangemang som passar just dig.

 

Våra florister Evy och Lina är professionella och utvalda för att vi ska kunna ge dig som kund bästa möjliga service. De är utbildade florister med engagemang och passion för sitt yrke.

 

Eller varför inte bara strosa runt i butiken och låta dig inspireras?

Blommor för alla livets händelser

 

 

Överraska någon speciell med en bukett.

Kanske du vill tacka för hjälpen eller bara visa din kärlek eller uppskattning, med en blomma blir det så enkelt och ersätter tusen ord.

Vi levererar och specialdesignar brudbuketten efter ert önskemål.

 

Vi hjälper givetvis till med blomsterarrangemangen till festen.

 

Ett bröllop är inte komplett utan en fantastisk bukett dagen till ära.

 

 

Begravning & Kondoleans

Hos oss kan du välja begravningsblommor i lugn och ro. Gör din beställning enkelt och tryggt i vår blomsterbutik. Vi hjälper dig med allt från begravningsblommor, sorgbuketter, begravningskransar och sorgdekorationer med stor omsorg. Blommor till begravning är viktiga och vi vill göra valet så meningsfullt och så enkelt som möjligt för dig.

 

Orust Blommor AB

 

Vi är en gammaldags handelsträdgård med mest svenska odlare från närområdet som våra leverantörer. Här finner ni växter för alla lägen och miljöer.

Vi driver även ett av Sveriges få Pelargonmuseum.

Resturang och Kafé

 

Välkomna in i vår hemtrevliga restaurang och kafé. Här serverar vi vällagade goda luncher och erbjuder även en À la carte meny.